Stana és Jakolis érkezett, Ganea ismét kölcsönbe megy

2014.06.26 16:39

    A CFR megegyezett Stana Daniel Ionellel, aki a Ceahlău csapatától érkezik, valamint Antonio Jakolisszal, aki a horvát NK Zadar csapattól. Az is kiderült, hogy Liviu Ganea az FC Brassó csapatához kerül.

 

        Az újabb átigazolási hírek hivatalossá váltak, a CFR hivatalos oldala itt és itt jelentette be az újabb játékosok érkezését, a kölcsöndást pedig itt.

          

     Antonio Jakolis egy 22 éves horvát játékos, aki ifjú tehetség hírében áll, a horvát korosztályos válogatottak szinte mindegyikjében megfordult, utoljára az U21-ben.

    A 179 cm-es horvát fiatal játékos Horvátországban kezdte profi karrierjét a HNK Sibenik csapatában, majd megfordult Ukrajnában a Dnipro és Kryvbas csapatokban, onnan ismét Horvátországba érkezett a Hajdukhoz, ahonnan Belgiumba került, a Mouscron csapatához.

    Innen ismét visszatért Horvátországba, az NK Zadar csapatához, innen igazolta le a CFR.

    Jakolis középcsatár poszton játszik. A főoldal tanúsága szerint 3 szezonra írt alá a kolozsvári csapattal, valószínűleg ingyen érkezett.

    

 

        A 32 éves Stana Daniel Ionel  a Ceahlăul Piatra Neamț csapatától érkezett, ő is ingyen.

 

    Stana leginkább alsóbb ligás csapatoknál játszott a Ceahlăul előtt, többek között a jelenleg első osztályban szereplő Petrolul Ploiești csapatánál is töltött 3 szezont 2006-2009 között. A Ceahlăul csapatában 2011-2014 között játszott és 10 gólig jutott.

 

    A játékos belső középpályás poszton érzi magát a legjobban. Az nem derült ki a hivatalos közleményből, hogy mennyi időre igazolt Kolozsvárra az olténiai játékos.

 

        Livu Ganeat ismét kölcsönadta a klub. A 26 éves játékos az elmúlt szezonban a Concordia Chiajna csapatában szerepelt kölcsönben, a következő szezonban pedig az FC Brassó kölcsönjátékosa lesz.

 

 

 

képek forrása: CFR1907.ro

 

J.