Megvan Miriuţă első igazolása, Aitor Monroy érkezett

2013.12.28 15:53

    Alig telt el néhány nap Vasile Miriuţă érkezése óta, máris megérkezett az első játékos. A CFR az ő kérésére igazolta le Aitor Monroy-t Miriuţă korábbi csapatától, a Ceahlăul Piatra Neamţ-tól.

 

    A spanyol Aitor Monroy a hivatalos hírek szerint 40000 euróért került a kolozsvári alakulathoz azok után, hogy szerződéséből már kevesebb mint egy fél év volt hátra a moldvai csapattal.

  

    Aitor Monroy 26 éves és védekező középpályás poszton érzi magát a legjobban, az Atletico Madrid csapatánál nevelkedett.
A spanyol 2011-ben érkezett a Piatra Neamț-i csapathoz, ahol 59 hivatalos meccsen lápett pályára, ezeken egy gólig jutott.

 

     A játékos nem sokat játszott Miriuță edzősködése alatt, csupán egy őszi barátságos mérkőzésen kapott 45 percet az FC Tiraspol ellen. Azóta hivatalos mérkőzéseken nem is játszott, ez leginkább a csapat vezetőségével ápolt rossz viszonynak köszönhető. A hírek szerint a Ceahlăul csapata még az elmúlt szezonból is tartozik a fizetésével.

A rossz viszony miatt a vezetőség sem akarta marasztalni, az pedig csak hozzásegített az elváláshoz, hogy a szerződése az utolsó fél évébe érkezett.

kép:transfermarkt.de

 

 

    A transfermarkt.de oldal szerint 650000 euró a játékos piaci értéke. Az új év első napjától lesz majd a Kolozsvári CFR játékosa.

 

    Sok sikert neki Kolozsváron!

 

 

forrás: https://citynews.ro/sport/cfr-cluj-facut-primul-transfer-la-cererea-lui-miriuta-ce-jucator-format-de-atletico-madrid

 

 

J.