Kape és Costea visszavághatnak minden sérelemért!

2013.08.15 15:54

Kape és Costea visszavághatnak minden sérelemért!

 

Úgy tűnik, hogy Petre Grigoraş, a KVSC új edzője a Pantelis Kapetanos – Florin Costea támadópárost szeretné pályára küldeni a bukaresti csapat ellen. „Grig” számol azzal, hogy a támadók szeretnének visszavágni egykori csapatuknak, hiszen mindkettejük méltatlan módon távozott Steaua csapatától.

 

Akár a bajnokok csatájának is hívhatnánk a mérkőzést, hiszen a Liga 1 legutóbbi két bajnoka csap össze a 2013/14-es bajnoki szezon 5. fordulójában. A bajnokság eddig lejátszott 4 fordulójában a bukarestiek csak két meccset játszottak, azonban több pontot sikerült szerezniük(6), mint a vasutasoknak 4 forduló alatt(5).

 

A szombat esti lesz a csapat első mérkőzése az új edzővel, ám „Grig” annak ellenére sem aggódik, hogy az aktuális bajnok ellen kell debütálnia. Azt sem tartja kizártnak, hogy hosszú idő után győzzük le a piros-kékeket idegenben. A minél jobb eredmény érdekében úgy tűnik, hogy a mester szeretné pályára küldeni azokat a támadókat, akik tele vannak bizonyítási vággyal a volt csapatuk ellen.

 

Az egyik új nyári szerzemény, Florin Costea a következőket nyilatkozta a citynews.ro-nak és a LOOK TV-nek: „A Steauának már nincs mit bizonyítanom,  már nem érdekel az a csapat. Azonban szeretném megmutatni meccsről meccsre az ellenféltől függetlenül, hogy még mindig vagyok valaki a Liga 1-ben és, hogy még tudom hozni a legjobb formámat.”

 

A kolozsváriak görög csatárának sincsenek a legjobb emlékei a bukaresti csapatról még akkor sem, ha a szurkolók egyik kedvence volt amíg ott játszott. A támadó is átadólistára került, eltávolították a csapattól, azonban ezt követően a CFR csapatához igazolt, ahol új csapatával meg is nyerte a bajnokságot, majd a BL-ben is gólokkal járult hozzá a csapat meneteléséhez.

 

„Már nem számít, hogy mi volt akkor, nincsenek ellenséges érzéseim a Steaua irányába, a CFR profi játékosa vagyok. Bármennyiszer is lesz gólszerzési helyzetem ellenük, megpróbálok betalálni, ugyanúgy, ahogyan minden más mérkőzésen teszek bármilyen csapat ellen.”, mondta el Kapetanosz.

 

A Bukaresti Steaua – Kolozsvári CFR mérkőzés lejátszására szombaton 21:30-tól kerül sor a bajnokság 5. fordulójának keretein belül a Ghencea negyedben megtalálható stadionban.

 

 

forrás: citynews.ro

 

János