Grigoraş vereséggel debütált a CFR kispadján

2013.08.18 11:31

Grigoraş vereséggel debütált a CFR kispadján

    Petre Grigoraş egy 3:0-ás vereséggel kezdte pályafutását a kolozsvári CFR kispadján. Az új edző elmondta, hogy a Steaua teljesen megérdemelten szerezte meg ezt a győzelmet és egyáltalán nem elégedett sem csapata játékával, sem pedig hozzáállásával.

 

    A Kolozsvári Vasutasok nagyarányú vereséget(0:3) szenvedtek a Steaua otthonában a tegnap esti mérkőzésen, amely első volt Grogoraşnak a bordó-fehérek kispadján.

 

    A szakember beismeri, hogy a bukarestiek jobbnak bizonyultak ezen a mérkőzésen a játék minden egyes területén. „A Steaua teljesen megérdemelten győzött, talán többet vártam a mi fiainktól. Remélem, hogy megtanuljuk, hogy agresszívebben kell játszanunk és gyorsabban kell passzolnunk és, hogy más hozzáállásunk legyen, mert amíg ezek nem történnek meg, addig igényeink sem lehetnek. Jelenleg nem rózsaszín a helyzet, ezt be kell ismerjük. A következő mérkőzést mindenképp meg kell nyerjük (augusztus 26-án a Brassói Korona ellen – a szerk.), amely után következik egy szünet, amelyben remélem, hogy orvosolni tudjuk a problémákat.” – mondta el „Grig” a meccset követően.

    A 48 éves szakember elkerülte a játékosok kritizálását, mivel véleményi szerint az efféle problémákat öltözőben kell megoldani.

„Nem szeretném elemezni a játékot még most, amíg a hatása alatt vagyok. A következő héten több nézőpontból is meg fogjuk vizsgálni. Most láttam először hivatalos meccsen a csapatot, természetes, hogy a mérkőzésen mutatott játék teljesen más képet mutatnak a játékosokról. Nem érdekelnek a múltban történt nyilatkozatok, mivel engem nem az érdekel, hogy mi volt azelőtt, hogy idekerültem.

 

Engem a csapatom és ennek játéka érdekel, ez a játék pedig nem volt túl magas szintű. Egy Steaua elleni meccsen másképp kellene játsszunk, hogy egy jó eredményben reménykedhessünk. – mondta el az edző, amely a Steaua játékát csak dicsérni tudta: „Jelenleg a Steaua az a csapat, amely a legjobb focit játssza. Ezt az előző szezonban is bebizonyították, amikor láthattuk mennyire egyszerűen nyerték meg a bajnokságot. Lehet, hogy vannak olyan csapatok, amelyek problémákat tudnak nekik okozni, de megmutatták, hogy rendelkeznek valami plusszal. Nehezen fogja bárki is megállítani őket, ez biztos.”

 

 

 

forrás: citynews.ro

 

 

János