Grigoraş: Minden a játékosok érdeme

2013.10.21 09:20

Petre Grigoraş elmondta a véleményét a Ceahlăul elleni győzelmet követően és a csapat újdonsült "sztárjáról" Gabionettáról is ejtett néhány szót.

    

        Úgy tűnik, hogy a CFR túl van a szezon eleji nehéz időszakon. Az utolsó két mérkőzésen mutatott játék képe bizakodásra adhat okot a szurkolók számára.Előbb 7:2 arányban söpörték el a vasutasok a Galacot, most pedig sikerült idegenben legyőzni az otthon eddig kiváló mérleggel rendelkező Ceahlăul csapatát. A bordó-fehérek edzője, Petre Grigoraş szerint az érdem a játékosokat illeti, akik nagyon sokat dolgoztak azért, hogy a csapat már a tabella 8. fokán foglal helyet azok után, hogy nemrég még nagyon kevés választotta el a kieső zónától.

 

   

 

         Az aktuális szezonban az első idegenbeli győzelmét sikerült megszereznie a csapatnak, két egymást követő mérkőzést pedig ezelőtt szinte egy teljes éve sikerült utoljára megnyerni a kolozsvári alakulatnak.Petre Grigoraş, a CFR edzője örül, hogy a csapat jó játékot mutatott és úgy gondolja, hogy az érdem a játékosokat illeti: "Ez egy nagyon fontos győzelem volt. Gratulálok a játékosoknak, nagyon sokat dolgoztak. A csapat elmúlt két mérkőzésen mutatott játéka mindent elmond és az eredmények is elkezdtek megjelenni. A fiúk megmutatták a karakterüket és sikerült győzniük, még úgy is, hogy a meccs egy döntetlen-szerű mérkőzésnek nézett ki, döntetlen felé haladt." - mondta el Grig

 

 

 

    A szakember a brazil Denilson Gabionettáról is ejtett néhány szót, elárulta azt is többek között, hogy miért kellett lecserélni a technikás játékost:

"Gabionetta még nem tud 90 percen keresztül játszani, még nincs teljesen felkészülve fizikailag. Ami nagyon fontos, hogy egy jó meccse volt ma." - tette hozzá Grigoraş, akinek stílusa már egyre jobban meglátszik a csapaton.

 

 

 

 

 

 

forrás: citynews.ro

 

 

János