Grigoraș 4-5 meghatározó játékosra nem számíthat a Chiajna ellen

2013.11.02 21:36

Grigoraș 4-5 meghatározó játékosra nem számíthat a Chiajna ellen, a játékosok különböző okok miatt nem lépthetnek pályára holnap.

 

        A Kolozsvári Vasutas holnap ( november 3.) 19:00 órától idegenben lép pályára a Concordia Chiajna ellen, azonban Petre Grigoraș, a vasutasok edzője komoly gondokkal küzd a mérkőzés előtt. Négy fontos hiányzója is van a csapatnak, amelyek az előző meccseken jelentős szerepet kaptak a csapatban.

 

        "Bizonyos szempontból mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, azonban egy nagyon nehéz meccs elé nézünk. Az Astra ellen győzni tudtak, egy nagyon jó meccs volt. Ugyanúgy a Dinamo ellen is. Ezenkívül nekünk gondjaink vannak a kerettel, amely szintén nem tesz boldogabbá. Sulley és Djokovic hiányoznak. Ez egy nagy veszteség, hiszen bebizonyították az előző mérkőzéseken, hogy fontos részei a csapatnak. Maah sem tagja a keretnek, ő sérült. Aztán, Gabionetta és Chuka kevesebbet edzettek. Szó van 4-5 olyan játékosról, amelyek az előző mérkőzések legjobbjai voltak és amelyekre nem alapozhatok most. Remélem, hogy akik pályára lépnek meg fognak tudni felelni az elvárásoknak." - mondta el Grig

 

    A CFR edzője azt is elárulta, hogy mire kell a játékosoknak a leginkább figyelniük a mérkőzés folyamán: " Teljes elkötelezettségre van szükségünk. Érték szempontjából jobbak vagyunk, mint ők. Remélem, hogy hozzáállás szempontjából is feléjük tudunk kerekedni. Figyelmeztettem őket, hogy ne könnyelműsködjék el a játékot, legyenek koncentráltak. "

 

 

 

 

 

forrás: https://www.stiridesport.ro/competitii/liga-1/grigoras-atentionare-jucatori-chiajna.html

 

 

 

János