Grig nem megy sehová!

2013.09.23 22:19

Pászkány Árpád lenyugtatta a kedélyeket; mivel Grigoraş nem hibás a csapat jelenlegi teljesítménye miatt, ezért értelme sem lenne edzőt váltani jelenleg.

A Pandurii elleni mérkőzés előtt olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Eugen Trică veszi át Grigoraş helyét a CFR kispadján abban az esetben, ha a bordó-fehéreknek nem sikerül győzniük a Gorj megyei csapat ellent. Mint tudjuk, a mérkőzés 1:1-re végződött a Fellegvári stadionban azt követően, hogy a CFR magáénak tudhat egy viszonylag jó félidőt játék tekintetében a szezon eddigi teljesítményéhez képest.

 

Ezt a pletykát maga a csapat főpénzelője cáfolta meg egy mai interjújában, aki elmondta, hogy semmi oka arra, hogy Griget menessze a csapattól. A csapat 8 forduló után a 11. helyet foglalja el, azonban szerinte emiatt nem hibáztatható a jelenlegi edző.

„Miért váltanék le egy edzőt három forduló után úgy, hogy előtte sem volt jobb a helyzet? Én bízom Petre Grigoraşban. Ő egy olyan ember, akinek nagy jelleme van, egy igazi harcos és minden bizonnyal lesznek sikeresebb napok is jobb eredményekkel. Nem lehetnek nagy elvárásaid egy frissen berendezkedett edzői stábbal kapcsolatban, amely néhány forduló elteltével, vagy a bajnokság közepén kezdett el dolgozni, mivel a szünetben sem ők készítették fel a csapatot. Nem rajtuk kérhető számon az átigazolási stratégia sem, következtetésképp túl nagy dolgot nem is lehet kérni tőlük. Amikor Grigoraş hozzánk érkezett, nem szögeztünk le semmilyen elérendő célt egyetlen dolgon kívül. Minden mérkőzés fontos legyen a csapat számára és, hogy ezek közül minél többet megnyerjünk. Sajnos az edző egyedül hiába akarja ezt. Neki olyan játékosokra van szüksége, akik gyakorlatba fektetik azt, ahogyan ő felkészíti őket az edzéseken és amit elképzel." –mondta el Pászkány a LOOK TV-nek adott interjújában.

 

 

 

Eugen Trică is megszólalt ezzel kapcsolatban, hiszen a közelmúltban ő is rengetegszer volt a cikkek főszereplője: „A CFR-nek van edzője. Mit tudnék mondani? Én az UTA edzője vagyok. Grigoraş úr a CFR edzője.”

 

Grig következő megmérettetése a Vasutasok edzőjeként szerdán, az FC Brassó csapata ellen lesz a legjobb 32 között, a Kupában.

 

forrás: citynews.ro

 

 

 

János