Grig szerint van esély a holnapi győzelemre

2013.09.21 13:30

Grig szerint van lehetőség a győzelemre, ha a játékosok visszatérnek a valóságba és odateszik magukat holnap.

 

A Vasutasok edzője, Petre Grigoraș figyelemmel kísérte a Pandurii Európa Ligás mérkőzését, amelyiket elvesztették 0:1 arányban. A szakember reméli, hogy vasárnap meglepheti a Gorj megyeieket, de beismeri, hogy a Pustai csapata jelenleg jobbnak mondható a CFR-nél.

 

„Úgy tűnik, hogy jobb formában vannak, mint mi. Nem mondanám, hogy értékesebb kerettel rendelkeznek, azonban a csapatuk összjátéka sokkal a mienk felett van.” Mondta el Grig, aki azt is elmondta, hogy ez a mérkőzés akár döntő befolyással is lehet a kolozsvári karrierjére. „Lehetséges, hogy ez a meccs döntő lesz számomra.

 

 

Egy olyan eredmény és leginkább mutatott játék után érkezünk ehhez a meccshez, amely elszomorít bennünket(0:0 és gyenge játék a városi derbin a bajnokság leggyengébb csapata ellen – a szerk.). A CFR-nél nagyon nehéz lenne elfogadni két egymást követő mérkőzést pozitív eredmény nélkül, főleg úgy, hogy a derbin egy nagyon gyenge játékot mutatott a csapat. Remélem, hogy a játékosok visszatérnek a valóságba és bebizonyítják, hogy profi futballistákról van szó. Mutassák meg, hogy van még bennük tartás és ezt a csapatnak tudják szentelni. Ismétlem, ez egy döntő mérkőzés, mivel már annyi mérkőzés eltelt amelyiken még mindig nem sikerült bizonyítani sem a játék, sem pedig az eredmény szempontjából. Ez egy új kezdet lehet. Intelligenciával és nagy erőfeszítésekkel le tudjuk győzni a Pandurii csapatát.” -mondta el Grigoraș.

 

A mérkőzésre 2013. szeptember 22-én, vasárnap kerül sor 19:30-től a Fellegvári stadionban. A jegyárakról itt lehet többet megtudni, akár már 5 lejért is lehet jegyhez jutni a II. Tribünben.

 

forrás: citynews.ro

 

 

János