Megvannak a kupa elődöntőjének pontos időpontjai!

2015.02.04 19:21

        A Román Kupa elődöntőinek párosításait már eddig is ismertük, azonban ma a pontos időpontokat is kisorsolták, így kiderült, hogy mikor fogadjuk hazai pályán a városi riválist, illetve az is, hogy mikor lesz a mérkőzés visszavágója.

 

        Mint tudjuk, a városi riválissal találkozunk az elődöntöbően, most azt is megtudtuk azonban, hogy az első mérközésre március 4-én, szerdán, 21:30-tól kerül sor a fellegvári stadionban, míg a visszavágó április elsején lesz, szintén 21:30-tól, idegenben.

 

        A döntő május 31-én lesz. A másik elődöntőben a Petrolul Ploieşti és a bukaresti steaua próbálja kivívni a döntőbe kerülés jogát.

 

        Itt van a CFR szurkolótáborának, a Bordó Lelátó felhívása a mérkőzéssel kapcsolatban:

 

Minden KVSC szurkoló figyelmébe határon innen és túl!

Lehetőség van pótolni személyesen és átutalással (bankszámlaszám lentebb) a CFR szurkolótábora által (Bordó Lelátó - Peluza Vişinie) készített koreográfiába, amely a kupa elődöntő hazai meccsére készül, az "n" ellen.

Személyesen a People Pubban (a Downtown helyén, Sora mögött) e héten szerdán, csütörtökön és pénteken (február 4., 5., 6.) 19-21 órák között, ahol Peluza Vişinie (Bordó Lelátó) pólót is lehet rendelni.

Azoknak is lehetőségük van segíteni a szurkolótábort, akik nincsenek Kolozsváron, vagy egyáltalán nincsenek az országban.

A KVSC Egyesület Transilvania Banknál nyitott RON, illetve Euro alapú számlájára bárki utalhat, a megjegyzésekhez írjátok oda, hogy "Egyesület támogatás", vagy "Sponsorizare Asociație".
Lej/RON alapú számla: RO81BTRL01301205615821XX
Euro alapú számla: RO30BTRL01304205615821XX

Bármilyen összeg sokat segít a szurkolótábor tevékenységében!
Köszönjük!

 

 

J.