Grigoraş egy döntetlennel már elégedett lenne

2013.08.16 14:18

Grigoraş egy döntetlennel már elégedett lenne

   

    A bordó-fehérek új edzője szerint egy döntetlen is megfelelő eredmény lenne a Steaua pályáján. „Grig” beszélt az ellenfél pozitívumairól, valamint arról, hogy nem igazán van gyenge pontja a bukaresti csapatnak.

 

Petre Grigoraş holnap este, a Steaua elleni meccsen fog debütálni a CFR kispadján. Az edzőt meggyőzte az ellenfél mutatott játéka és elmondta, hogy egy döntetlen sem szomorítaná el a Ghencea negyedben található stadionban: „A Steauának nincs gyengepontja, a bajnokságban és a nemzetközi kupákban elért eredmények bebizonyították ezt. Értékes játékosokkal rendelkeznek, akik valóban félelmetesek az ellenfelekre nézve. Egy nehéz meccs lesz, egy pozitív eredménnyel már megelégednék.” – mondta el a mester.

A pályára küldött csapat összeállításában nem számíthat majd Rui Pedrora, akinek még nem sikerült teljesen rendbe jönni egy korábbi sérülés után.

„Rui Pedro sérült, pontosabban még nem jött rendbe egy sérülést követően, nem is jön majd Bukarestbe. Amikor idejöttem már sérült volt, nincs esély arra, hogy játsszon a Ghencea-ban.”

 

A 48 éves edző meg van győződve arról, hogy megtalálja azokat a lehetőségeket, amelyek segíteni fognak abban, hogy a csapat kikerüljön a jelenlegi gödörből. Azt is elmondta, hogy nincs feszültség a kereten belül és, hogy a játékokon semmiféle nyomás nincs jelenleg. „Amióta itt vagyunk nem volt feszültség a keretben, a közérzet teljesen normális. Amit én eddig láttam mióta itt vagyok, mint egy egyszerű néző, az egész csapat felelős az eddigi rossz eredmények miatt.

Nem gondolom, hogy egy játékos lenne hibás, vagy egy játékos-csoport, mivel általánosságban elmondható, hogy nem játszott jól a csapat. Azonban tudom mit vállaltam, tudom mik az elvárások a Kolozsvári CFR-nél és biztos vagyok abban, hogy meg fogjuk találni azokat a megoldásokat, amelyekkel orvosolni tudjuk a jelenlegi nehéz helyzetet.” – mondta el „Grig”

 

 

forrás: citynews.ro

 

 

János