A Bordó Lelátó (Peluza Vişinie) közleménye

2014.10.31 17:40

        A Bordó Lelátó tagjainak figyelmébe és minden olyan szurkolónak, aki a fellegvári stadionban meccsről meccsre a P2-be jár szurkolni (de nem csak):

 

        Az UEFA szabályzatában bekövetkezett legújabb változások miatt (amelyek a romániai focira is kiterjednek), a stadion P2 (Peluza 2) nevű lelátó-része a szerkezete miatt minden jel szerint nem fogja megkapni az engedélyt, hogy bármilyen hazai sporteseményen használhassák. Tulajdonképpen a probléma azzal van, hogy a P2 egyszerű fémszerkezetből áll, és nem rendelkezik egy stabil, beton alapzattal, emiatt kell bezárni. Ez volt az oka annak is, hogy az utolsó EL és BL meccseken nem volt használható a stadion ezen része.



        A lényeg az, hogy a következő hazai meccstől kezdődően (FC Brassó ellen, november 3., 21 óra) a Bordó Lelátó új helye a 2. Tribün (Új Tribün) 39. szektorában lesz. A meglévő galeri bérlettel bemehetnek majd oda a Bordó Lelátó tagjai. A vendégszektoron kívül már nem fognak jegyeket árusítani sem a P1-be, sem P2-be. A diákoknak szóló ingyenes jegyek a galeri új szektora mellé szólnak.



        A Bordó Lelátó meggyőződése, hogy ez a költözés semmilyen szinten nem befolyásolja a csoportunk eddigi fejlődését, sőt, ez egy esély arra, hogy a T2-es bérletes szurkolók csatlakozzanak a szurkolótáborhoz.



        Bordó Lelátó (Peluza Vişinie), 2014. október 29.

 

 

J.