A CFR vereséggel fejezte be a felkészülési időszakot, ismét győzni tudott a Dnipro

2014.02.15 19:07

    A CFR az ukrán FC Dnipro ellen fejezte be a felkészülési időszakot, amelyik csapattal az első meccsét vívta a marbellai edzőtáborban, akkor a Diamonds Cup keretein belül 2:0 arányban győtek az ukránok. Most szintén ők győztek, 2:1-re.

   

    Ismét az FC Dnipro ellen játszott a kolozsvári csapat, másodjára a marbellai időszak alatt amiatt, mert a CFR Dinamo Kijev elleni mérkőzése elmaradt és a Dnipro csapatával pedig sikerült lekötni még egy barátságos mérkőzést. A marbellai edzőtábort ugyanúgy egy Dnipro elleni vereséggel kezdte és fejezte be a CFR, a mostani mérkőzésen azonban sikerült egy gólt is rúgni, így 2:0 után 2:1-re nyertek az ukránok. Ezzel véget ért a felkészülési időszak, jövő vasárnap (február 23.) pedig már ismét tétémérkőzés vár a kolozsváriakra a Vaslui csapata ellen, hazai pályán.

 


   Az ukrán csapat elleni egyetlen gólt kolozsvári részről Negruț lőtte az utolsó játékpercben, míg a Dnipro góljait Polytilo (67), valamint Kobakhidze (72) szerezte.

 

    Miriuța a következő kezdőt küldte pályára: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Djokovic, Monroy - Deac, Rui Pedro, Gabionetta - Batin, majd a szünet után lehetőséget kapott Mincă, Maah, Rada, Negruţ, Muniru, Costea és Lopes.

   

 

 

 

J.