A CFR '99-es korosztálya 19:0 arányban győzött Szászfenesen

2013.10.20 10:53

A fiatal vasutasok ismét nagy arányú győzelmet arattak és csoportjukban nekik van a legjobb támadósoruk és védelmük is.

    

    Az eredmény mindent elmond a csapat játékáról, azonban a mérkőzés elején nem tűnt ennyire simának a szászfenesi csapat elleni győzelem. Sőt, az első negyed órában a házigazda fenesieknek volt két gólhelyzetük, azonban a védelem gyengeségei ellenére sem született gól a kolozsváriak kapusa, Iuliu Mihail Rosiianu védéseinek köszönhetően.

 

    Alin Cazan, a fiatal kolozsváriak edzője a következő összeállításban küldte pályára a csapatát: A kapuban Iuliu Mihail Rosiianu állt, a mezőnyjátékosok pedig Adi Pop, Dani Hetea, Alex Petrus, Kalló Robi, Andrei Tornyai, Arti Gabor, Bodor Ákos, Isac Alexandru, Monea Paul és Darius Badea voltak.

 

    Néhány kihagyott helyzetet és az edző tanácsait, utasításait követően Kalló Robi és Dani Hetea elkezdték gyártani a gólokat a CS HAYASI ACTIV nevű csapat ellen.

 

   Csupán 20 percnek kellett eltelnie a mérkőzésből(itt egy félidő 35 perces) ahhoz, hogy a CFR 6:0 arányban vezessen, Kalló Robi mesterhármasa, valamint Tornyai Andrei, Dani Hetea és a csapatkapitány, Alex Petrus góljai által.

 

 

    A szünetben Alin Cazan edző a biztos vezetés tudatában pályára küldte Mihai Cazan, Rares Agrijan, Radu Petrisor, Tudor Calin és Marian Petean nevű játékosokat.

  

 

    A mérkőzés végén az eredményjelző táblán 19:0 állt, amelyből a kolozsvári ifik 18 gólt vállaltak magukra, a 19. gól az ellenfél egyik játékosának egy rossz mozdulatából született, öngólt összehozva ezáltal.

   

    A gólokból 4-et a csapatkapitány Alex Petrus lőtt, mesterhármast három játékos ért el, név szerint Kalló Robi, Daniel Hetea, Marian Petean, kétszer talált be Bogdan Milandru, egy találatig pedig Mihai Cazan, Andrei Tornyai és Calin Tudor jutottak el.

    Fontos megjegyezni, hogy Mihai Cazan és Calin Tudor egy évvel fiatalabbak, mint a többi játékos.

 

    A nagy arányú győzelmet követően, 7 forduló után a Kolozs Megyei Bajnokságban a kolozsvári ifik eddig 5 győzelmet gyűjtöttek össze úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak mint a többi csapat. Ezen a 6 mérkőzésen a bordó-fehér ifik 56 gólt lőttek és csupán egy gólt kaptak, ezáltal ők rendelkeznek a sorozat legjobb támadósorával és védelmével.

 

 

forrás: https://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/278-cfr-99-s-a-impus-cu-19-0-in-deplasarea-de-la-floresti.html

 

 

 

János