A CFR 8:0 arányban győzte le a Metalistul Cugir csapatát

2015.01.24 15:08

        Miután nemrég 1:1-es döntetlent játszott a CFR az első téli barátságos meccsén a Kolozsvári Sănătatea ellen, most ismét III. ligából érkezett az ellenfél, azonban most kedvezőbb eredmény született kolozsvári szemszögből, mint a másik kolozsvári csapat ellen

   

        Eugen Trică második kolozsvári edzősége alatt a második barátságos meccsre került sor, ezúttal a régi nagy CFR játékos, Cristi Coroian által vezényelt Fehér megyei Metalistul Cugir volt az ellenfél. A meccsre a CUG edzőpályán került sor, amely úgy tűnik jobban fekszik a bordó-fehér csapatnak, hiszen ezúttal 8:0 arányban győzött a KVSC. Érdekesség, hogy Deac is játszott, sőt, a csapatkapitányi karszalagot is megkapta azt követően, hogy már biztosra lehetett venni, hogy eligazol Kolozsvárról a szélső.


kép forrása: stiridesport.ro 

 

        A 10. percben már 3:0 arányban vezetett a KVSC, a szünetben pedig már 6:0 volt az állás, Jazvics mesterhármasának, Costea duplájának, valamint Jakolis találatának köszönhetően. A második félidőben még két gól esett, a második játékrészben szerzett találatok két új fiú nevéhez köthetőek, hiszen Firţulescu és Arnăutu volt egy-egy alkalommal eredményes. A második félidőben, Deac lecserélését követően Mincă kapta meg a kapitányi karszalagot.

 

Kolozsvári Vasutas - Metalistul Cugir 8:0 (6:0),

        Gólok: Jakolis, Costea (2), Jazvics (3), Firţulescu, Arnăutu

 

A Kolozsvári CFR felállása az 1. félidőben: Vâtcă - Savin, Larie, Tânc, Camora - Muniru, Petrucci - Deac, Costea, Jakolis - Jazvic.

 

A Kolozsvári CFR felállása a 2. félidőben:  Mincă - Savin, Ene, Tânc, Răzvan Pop - Veres Szilárd, Stana - Firţulescu, Arnăutu, Păun - Carter

 

 

 

J.